avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 930 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Securitate şi Sănătate în ... Acord supraveghere video
Discuție deschisă în Securitate şi Sănătate în Muncă (fost Protecţia Muncii)

Acord supraveghere video

Buna ziua,

Am o mica intrebare. In biroul unde lucram sunt instalate camere de supraveghere video si am inteles ca ar trebui semnat un acord in partea angajatilor ca sunt de acord sa fie filmati. Ma puteti ajuta cu un model de acord, sau ce informatii ar trebui mentionate in acord?

Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Bodo14 , utilizator 09:57, 18 Ianuarie 2018
Gasiti informatii aici: www.avocatnet.ro/articol_448...
Se intocmeste un PV datat prin care se cere acordul angajatilor pentru supravegherea video in scopul ..... (se motiveaza). Salariatii semneaza tabelul respectiv - numele si prenumele, data, semnatura.
Va multumesc mult de tot!
Zi faina!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Camere video-audio Rusu Adriana Rusu Adriana Buna ziua!La mine la servici avem camere video si am inteles ca vor sa le schimbe cu unele care sa fie si audio. Este legal sa fi supravegheat audio? Va ... (vezi toată discuția)
Monitorizare audio/video Rainwatch Rainwatch Sotia mea lucreaza la un magazin alimentar, iar de curand seful ei a schimbat camerele cele vechi si au pus camere video si audio. Am mai cautat pe net dar nu ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. intampin o problema la o asociatie de propietari. ... danielard1 danielard1 Buna ziua. Intampin o problema la o asociatie de propietari. S-au montat camere video si sonerii video fara un proces verbal cu acordul propietarilor sau ... (vezi toată discuția)