avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 503 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... De unde iau adeverinta pentru grupa 1
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

De unde iau adeverinta pentru grupa 1

Buna ziua!

Tatal meu a muncit la o filiala din Timisoara a unei companii din Bucuresti in perioada 1979-1987. Compania aceea din cate am cautat pe internet nu mai exista. Tot ce am gasit au fost alte 3 companii cu aproximativ acelasi nume care "se lauda" ca au rezultat din *fosta companie*(prin restructurare). Tatal meu are nevoie de adeverinta pentru grupa pentru anii 1979-1987(in cartea de munca apare vechimea pe acei ani). Care este demersul pentru a intra in posesia acelei adeverinte?

Multumesc!
Ultima modificare: Miercuri, 17 Ianuarie 2018
dinosaurusttt, utilizator
Cel mai recent răspuns: dinosaurusttt , utilizator 12:52, 17 Ianuarie 2018
O prima incercare ar fi de a va adresa companiei/companiilor rezultata/rezultate ca urmare a restructurarii, numai in acest mod putand afla ce s-a intamplat pe parcurs cu evidenta raporturilor de munca
Am rezolvat. Am sunat la una din companii care m-a trimis la alta,care mi-a spus sa trimit prin posta la adresa lor copie de buletin,cartea de munca si cerere,iar adeverinta o va primi tot prin posta.

Multumesc! O zi buna.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Verificare firma din germania ThisIsMe ThisIsMe Buna ziua! Am fost contactata de o firma din Germania pentru un post acolo, mentionand ca vor sa deschida o noua filiala a companiei in Hamburg, ei avand de ... (vezi toată discuția)
Copie carte de munca Dianaex Dianaex Vreau sa emigrez in Canada si am nevoie la dosar de cartea de munca legalizata. Am lucrat la mai multe firme, dar nu am primit adeverinta de vechime la ... (vezi toată discuția)
Refuzul eliberarii adeverintei de munca in grupa a ii-a conform ordinului 590/2008 ContSters222841 ContSters222841 Tatal meu a lucrat la o companie de termoficare din 01.10.1974, pana in 09.04.1988 in functia de zidar samotor, functie ce se regaseste in Lista locurilor de ... (vezi toată discuția)