avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 903 soluții astăzi

Marți, 18 februarie, are loc evenimentul: Procedura de negociere colectivă de la A la Z. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Studii superioare sau studii superioare de scurta ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Studii superioare sau studii superioare de scurta durata?

Buna ziua,
Sunt si eu un viitor candidat la un concurs, am terminat studiile superioare cu durata de 3 ani in 2010. Pe ce post poate fi incadrat? S sau SSD.

Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Nicolaiciha , utilizator 01:06, 18 Ianuarie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Legea 153/2017
Art. 41. - Echivalarea unor studii
Salarizarea absolvenților ciclului I și/sau II (Bologna) se face la nivelul absolvenților cu studii superioare de lungă durată (S), potrivit art. 18 alin. (1) și (3) din Legea nr. 288/2004 privind organizarea studiilor universitare, cu modificările și completările ulterioare.
Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incadrare cu studii superioare bibliotecar biblio biblio Buna ziua! Sunt bibliotecar intr-o institutie de invatamant si mentionez ca am absolvit Facultatea de limba si literatura romana de trei ani, am un curs de ... (vezi toată discuția)
Studii de scurta sau de lunga durata SORBAN ERZSEBET SORBAN ERZSEBET Cu data de 29.11.2004 am primit diploma de absolvire pe baza promovarii examenului de absolvire din sesiunea iunie 2003 pentru durata studiilor de 4 ani in ... (vezi toată discuția)
Incadrare cocolinacocutza cocolinacocutza buna ziua am absolvit Fac. de Management Financiar Contabil in perioada 2009-2012 mi-am schimbat locul de munca de la 01.09.2018 - si ma incadreaza la grila ... (vezi toată discuția)