avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 857 soluții astăzi

Marți, 18 februarie, are loc evenimentul: Procedura de negociere colectivă de la A la Z. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... incadrare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

incadrare

buna ziua
am absolvit Fac. de Management Financiar Contabil in perioada 2009-2012
mi-am schimbat locul de munca de la 01.09.2018 - si ma incadreaza la grila de salarii cu Studii de Scurta Durata. Este corect?
La vechiul loc de munca eram incadraa pe studii superioare.
Va rog sa-mi specificati si cadrul legal pentru a putea vorbi la RUNOS.

multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: cocolinacocutza , utilizator 13:34, 11 Octombrie 2018
Despre ce sector de acvtivitate este vorba, bugetar sau privat?
BUGETAR
multumesc
personal ad-tiv in sistemul sanitar
Ultima modificare: Joi, 11 Octombrie 2018
cocolinacocutza, utilizator
Legea 153/2017
art. 41
Echivalarea unor studii
Salarizarea absolvenților ciclului I și/sau II (Bologna) se face la nivelul absolvenților cu studii superioare de lungă durată (S), potrivit art. 18 alin. (1) și (3) din Legea nr. 288/2004 privind organizarea studiilor universitare, cu modificările și completările ulterioare.
multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Studii superioare sau studii superioare de scurta durata? Nicolaiciha Nicolaiciha Buna ziua, Sunt si eu un viitor candidat la un concurs, am terminat studiile superioare cu durata de 3 ani in 2010. Pe ce post poate fi incadrat? S sau ... (vezi toată discuția)
Studii Rdfc Rdfc Colegiul de 4 ani - frecvență redusă este considerat studii medii sau studii superioare? (vezi toată discuția)
Incadrare cu studii superioare bibliotecar biblio biblio Buna ziua! Sunt bibliotecar intr-o institutie de invatamant si mentionez ca am absolvit Facultatea de limba si literatura romana de trei ani, am un curs de ... (vezi toată discuția)