avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 653 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... am nevoie de ajutor!!!!!!!!!
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

am nevoie de ajutor!!!!!!!!!

mi-am facut un contract de asigurare la casa de pensii acum 2 ani pe o luna si apoi m-am angajat si nu am reziliat contractul .iar acum mi-a venit acasa de plata o suma uriasa .ce sa fac?daca firma nu mi-a bagat cartea de munca imediat in luna urmatoare ce fac?ca nu am bani?
Cel mai recent răspuns: ContSters76710 , utilizator 20:31, 16 Octombrie 2009
Buna ziua,

raspunsul pentru dvs. trebuie gasit in continutul contractului;

daca as sti continutul acestuia as putea sa va raspund;

Avocat Boncu
Deci dv. ati incheiat un contract ,contribuind lunar la asigurarile sociale,in conditiile in nu aveati statut de salariat?
Nu cred ca puteti fi obligata la aceasta plata daca nu erati in una din situatiile in care legea va obliga la contributie.Chiar daca exista un contract.Nu mai platiti,nu se considera contributii.
Pentru un raspuns mai competent ar fi bine sa puneti aceasta intrebare la sectiunea pensii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata contributie casa de sanatate Georgianapletea Georgianapletea Buna seara!Ma confrnt cu o mare problema, daca ma poate ajuta cineva va rog cu un raspuns avizat.In anul 2010 tatal meu a suferit o interventie chirurgicala de ... (vezi toată discuția)
Termenii contractului de asigurare pot fi modificati fara acordul ambelor parti? stoian marioara stoian marioara Mama mea are contract de asigurat incheiat in 2010 in care se angajeaza sa plateasca lunar o suma de 10 RON pe luna reprezentand contributia sa la viitoarea ... (vezi toată discuția)
Firma ”fantoma” salahanin salahanin Buna ziua, Am urmatoarea problema ,si anume:am ramas insarcinata iar intr-o discutie cu cineva,venind vorba despre alocatie si indemnizatie pentru copil,eu ... (vezi toată discuția)