avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 403 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... permis conducere valabil
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

permis conducere valabil

Lucrez la o firma de transport si de curand s-a angajat un coleg care are permis de conducere eliberat in Portugalia cu o valabilitate de 18 ani adica s-a eliberat in 2008 si expira in 2026 doresc sa aflu daca exista aceasta valabilitate sau sa creat un abuz prin angajarea ca nu i s-a cerut unul de Romania pe care poti sa-l verifici,la rubrica fata 4a 05.09.2008 si pe verso 10 scrie 03.03.2008 si valabil rubrica 11 scrie 16.06.2026
Ultima modificare: Miercuri, 17 Ianuarie 2018
padre, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:06, 17 Ianuarie 2018
Un permis de conducere emis într-o țară din UE este recunoscut pe tot teritoriul UE.

Se poate conduce în țară folosind permisul respectiv, dacă:
- permisul este valabil
- persoana in cauza a împlinit vârsta legală de la care poate conduce un vehicul de categorie echivalentă;
- permisul nu este suspendat, restricționat sau revocat în țara care l-a emis.
Am cautat pe net si in Portugalia permisu de conducere e valabil 10 ani ca la noi dar permisu colegului are valabilitate 18 ani nu 5 nu 10 nu 15 ci 18 ani mi se aiurea valabilitatea
Puteti sesiza IGPR - Direcția Rutieră

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vechimea din spania recunoscuta in romania Sisi03 Sisi03 Un roman a lucrat in Spania cu acte, si acum doreste sa se angajeze la o institutie bugetara ca si sofer, vechimea de munca lucrata in Spania ii este ... (vezi toată discuția)
Dovada provizorie. conducere in afara tarii Cristianna Cristianna Buna ziua!Se poate circula in strainatate cu dovada provizorie?Banuiesc ca nu,dar vreau sa stiu daca exista o solutie pentru astfel de probleme.Se poate face ... (vezi toată discuția)
Circularea pe teritoriul ue cu dovada de circulatie Barboo Barboo Buna ziua oameni buni Avand in vedere ca facem parte din UE, sunt foarte curios daca se poate circula pe teritoriul UE cu DOVADA DE CIRCUATIE, care iti este ... (vezi toată discuția)