avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 615 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Drept de proprietate
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Drept de proprietate

Soția mea a dobândit un apartament de la părinții săi în 2012 , pe atunci fiind necăsătorită ,prin contract vânzare-cumpărare cu uzufruct viager. Ulterior proprietara imobilului a devenit soția mea în 2013 . Và rog să mă làmuriți în ce condiții pot avea și eu drept de proprietate asupra acelui imobil ? Menționez cà doar mama soției mai trăiește .Vă rog să nu ocoliți întrebarea mea ! Mulțumesc !
Cel mai recent răspuns: ContSters454516 , utilizator 15:44, 17 Ianuarie 2018
Puteti dobandi "drept de proprietate" asupra acelui imobil in functie de cat de mult va permite sotia. Asa ca,..... mare grija !!!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot exista 3 uzufructuari in acelasi timp? Bogdan_P Bogdan_P Buna ziua! Tatal meu a decis sa imi doneze mie si sorei mele 10% din apartamentul nostru, si sa facem clauza de uzufruct viager pentru fiecare dintre noi 3 ... (vezi toată discuția)
Acte de vinzare cu clauza? roxana10 roxana10 Buna ziua ma numesc Roxana locuiesc cu parintii intr-un apartament cu 2 camere sunt necasatorita Parintii doresc sa imi fac act de vinzare cumparare pe ... (vezi toată discuția)
Impozit cladire, cine este proprietar ? ozn911 ozn911 Buna tuturor! Acum aproape 20 de ani, cand aveam doar 16 ani, bunicii si mama au fost partile unui contract de vanzare cumparare, prin care, apartamentul in ... (vezi toată discuția)