avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 516 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... După cat timp se poate vinde un apartament de la ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

După cat timp se poate vinde un apartament de la cumpărare?

Am cumpărat un apartament acum 3 luni. După cat timp pot sa-l vând?
Cel mai recent răspuns: Ioanlupu , utilizator 13:35, 29 Februarie 2024
Oricand doriti, daca aveti toate actele in regula.
Il vindeti cand doriti dvs .Succes.
O cumnata de a mea a cumparat pt mine un apart in spania pe numele ei si cind am mers la notar sa il treaca pe numele meu nu a mers a zis ca vinzarea e prea recenta nea trimes la un avocet cu cartea funiciara sa platim o taxa cam multi banii si apoi cu foaia aia sa venim iar la notar ca poate sa vinda nu da voie sa vinda de ce este apart vpo
O cumnata de a mea a cumparat pt mine un apart in spania pe numele ei si cind am mers la notar sa il treaca pe numele meu nu a mers a zis ca vinzarea e prea recenta nea trimes la un avocet cu cartea funiciara sa platim o taxa cam multi banii si apoi cu foaia aia sa venim iar la notar ca poate sa vinda nu da voie sa vinda de ce este apart vpo

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Anulare contract vanzare-cumparare ContSters173849 ContSters173849 Buna ziua, va solicit ajutorul intr-o problema aparuta recent. Cumnata tatalui a vandut un apartament uneia dintre nepoate, fara nicio clauza, nu a incasat ... (vezi toată discuția)
Copiii nu sunt interesați de moștenire. cum aș putea să-i las casa soției? giorgio24 giorgio24 In prezent avem un apartament cumparat acum 40 de ani pe numele meu si al sotiei mele.Avem 2 copii plecati din tara fara sperante ca se vor mai reintoarce ... (vezi toată discuția)
Titlul l-am obținut de la primărie fiind anunțată de cel care lucrează pamantul Badea maria ramona Badea maria ramona Cel care lucrează pământul e din satul unde a locuit strabunica mea părinții lui sunt tot de acolo din sat...dansul nea căutat și nea zis la telefon de ... (vezi toată discuția)