avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1315 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... autorizatie de munca! ajutor!
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

autorizatie de munca! ajutor!

sunt cetatean albanez si incerc de cateva luni sa obtin autorizatia de munca.
am gasit angajatoriv dar pe cei care i-am gasit aveau niste probleme cu documentele si nu am putut sa facem nimic.
acum nu stiu ce sa fac. e foarte greu sa gasesti pe cineva sa-ti faca aceasta autorizatie.
va rog daca cineva poate sa ma ajute. daca poate sa-mi spuna cineva ce trebuie sa fac si ce solutii sunt.
va rog mult
Cel mai recent răspuns: eris , utilizator 20:26, 17 Octombrie 2009
Din pacate, dvs. singur, nu puteti face nimic - este nevoie de o firma care sa va angajeze cu contract de munca, si care sa faca toate demersurile pentru a obtine permis de munca pentru dvs.
Permis de munca fara angajator nu se poate da.
smeagull a scris:

Din pacate, dvs. singur, nu puteti face nimic - este nevoie de o firma care sa va angajeze cu contract de munca, si care sa faca toate demersurile pentru a obtine permis de munca pentru dvs.
Permis de munca fara angajator nu se poate da.

multumesc pentru raspuns.
da stiu ca trebuie toate demersurile alea si tocmai asta e problema.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Casatorie cu cetatean albanez anny-marry anny-marry buna ziua!as vrea sa stiu care sunt pasii si actele necesare ptr o casatorie in romania cu un cetatean albanez.si daca acesta facandu-i domiciliul in romania ... (vezi toată discuția)
Divort darimoni darimoni buna ziua sunt in proces de divort, unul foarte complicat deoarece sotul nu este in tara nu am bani suficienti pentru a plati un avocat(incerc cu ajutorul unui ... (vezi toată discuția)
Autorizatie de munca pt. cetatenii straini ContSters70070 ContSters70070 Unui cetatean strain i s-a eliberat AUTORIZATIE DE MUNCA, dupa care i s-a intocmit si Contract individual de munca pe perioada nedeterminata. Pe AUTORIZATIA DE ... (vezi toată discuția)