avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 377 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... legalizare acte avocat este posibil?
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

legalizare acte avocat este posibil?

se poate ca avocatul sa legalizaze de exemplu un contract de inchiriere prin semnatura si stampila lui . stiam ca doar la notariat se legalizeaza?
mi s-a intamplat sa vad asa ceva chiar azi si nu mi s-a parut in regula.
Cel mai recent răspuns: Raluca Balascan , Avocat 17:40, 18 Octombrie 2009
ana cata a scris:

deci pana la urma acel avocat a facut legal ce mi-a solicitat sau nu? si anume sa semneze si sa parafeze ?

DA. Asa cum au spus si colegii mei, avocatul are dreptul conferit de lege, sa faca acest lucru.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fals in inscrisuri Elena2014 Elena2014 Buna ziua. Va rog sa-mi spuneti ce inseamna fals in inscrisuri sub semnatura privata? Cum se pedepseste falsul in inscrisuri?? Multumesc (vezi toată discuția)
Pedeapsa maxima pentru fals sub semnatura privata mariamem mariamem Buna ziua Care este pedeapsa maxima pentru fals sub semnatura privata cu scopul modificarii actului constitutiv al societatii in adunarea aga? Am ridicat ... (vezi toată discuția)
Condica prezenta acuta acuta Buna ziua.Va rog spuneti-mi daca condica de prezenta intr-o regie autonoma cu capital privat al primariei este considerata un act primar sau un act oficial? ... (vezi toată discuția)