avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 753 soluții astăzi

Marți, 18 februarie, are loc evenimentul: Procedura de negociere colectivă de la A la Z. Participă →

Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... contract arenda cu firma in insolventa
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

contract arenda cu firma in insolventa

Daca o firma cu care s-a incheiat un contract de arenda este in insolventa, contractul mai este valabil?
Pot face contract cu alta firma?
Ultima modificare: Joi, 18 Ianuarie 2018
ralucalucia, utilizator
Cel mai recent răspuns: ContSters454516 , utilizator 11:07, 18 Ianuarie 2018
Raportul juridic initial este continuat, urmare a substituirii administratorului judiciar...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Arenda Dumies Dumies Am dat in arenda teren agricol la o societate ce a intrat in insolventa (lichidare judiciara) . Am solicitat repunerea in posesie de catre societatea de ... (vezi toată discuția)
Reorganizare sau faliment CI Ioana Butan CI Ioana Butan am si eu nevoie de un sfat sau de o solutie optima. Am o firma si acum sunt in imposibilitate de plata. Am incheiate doua contracte de leasing financiar pentru ... (vezi toată discuția)
Arendasul nu plateste arenda gabi246 gabi246 Buna ziua, Doresc si eu, daca se poate, cateva sfaturi in urmatoarea situatie: cu trei ani in urma am arendat unei firme cateva hectare de pamant. Acest lucru ... (vezi toată discuția)