avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 495 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Recuperare poprire salariala
Discuție deschisă în Executare silită

Recuperare poprire salariala

Buna ziua. Va rog sa-mi comunicati cum imi pot recupera sumele retinute de societatea unde lucrez cu titlul de poprire. Pe scurt mi s-a retinut din salariu din iunie 2015 si pana in iunie 2017 o suma din salariu in contul unui debit care s-a format prin plata eronata prin banca catre un tert a unei chirii. Mentionez ca ordinele de plata erau verificate dupa intocmire de inca o persoana pana ajungeau la semnarea lor de catre directorul general, dar suma mi-a fost retinuta numai mie. Societatea a deschis proces impotriva acestui tert, l-a castigat dar eu nu mi-am recuperat suma retinuta,
Cel mai recent răspuns: deacata , utilizator 13:23, 18 Ianuarie 2018
Este necesara verificarea titlului in baza caruia s-a efectuat/se efectueaza poprirea salariala.
poprirea s-a facut in baza unei decizii de imputatie

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poprire bvr bvr Buna ziua! Va rog sa ma ajutati cu cateva sugestii. Am primit prin posta o adresa de infiintare a popririi pentru un salariat. Cum trebuie sa procedez in ... (vezi toată discuția)
Notificare cesiune creanta- cesiunea drepturilor salariale Delia Popescu Delia Popescu Buna Ziua, As dori sa ma ajute cineva care cunoaste speta. In situatia in care anagajatul unei unitati nu este de acord sa i se retina pe statul de plata, ... (vezi toată discuția)
Angajatorul poate amana instituirea popririi salariale pana cand executorul trimite toate documentele stabilite prin lege znicolae9 znicolae9 Buna ziua , Suntem o mica firma recent infiintata ,care se confrunta cu o problema legata de instituirea unei popriri salariale. In fapt, am primit din ... (vezi toată discuția)