avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 913 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Se prescriu datoriile la cass?
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Se prescriu datoriile la cass?

In 2011 am avut contract de închiriere. Astăzi 18.01.2018 la circa financiara îmi zice că am o datorie din 2012 la cass. Nu am avut nicio înștiințare că aș avea vreo datorie
Ultima modificare: Joi, 18 Ianuarie 2018
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: ContSters454516 , utilizator 09:28, 19 Ianuarie 2018
Se prescriu datoriile cate CASS in termen de 5 ani, calculati de la inceputul anului urmator in care a luat loc creanta. Daca a luat nastere creanta in 2012, termenul de prescriptie incepe sa curga la 01 ian 2013...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cass platit de pfa petrescu alina petrescu alina prietenul meu este pfa-taxi impozitat la norma de venit. Nu a platit cass de mult timp.Prin OUG 58/2010 va fi obligat sa plateasca din urma? Daca da pentru ce ... (vezi toată discuția)
Prescriere taxa tv OanaSzky OanaSzky Buna ziua! Am primit o notificare din partea TVR sa platesc pentru o SRL taxa tv din 2011, 2012, 2013 si 2014. Mentionez ca in perioada aug 2011-dec 2011 si ... (vezi toată discuția)
Amenda geani22 geani22 O mica intrebare??Am primit acasa acum cateva zile o instiintare de la anaf precum ca am de platit catre stat 500 ron din urma unei amenzi.....intrebarea ea ... (vezi toată discuția)