avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1753 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Garaj
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Garaj

Pentru constructie garaj la casa trebuie autorizație și la câți metrii de vecin si colt daca casa e pe colt cu doua fronturi stradale?
Cel mai recent răspuns: Cristian Fara , Expert cadastru autorizat ANCPI / OCPI 20:06, 18 Ianuarie 2018
Structurile demontabile se construiesc si fara
conditiile de construrie sunt specificate de regulanentul generel de urbanism al fiecarei localitati,.. si sunt interpretate diferit de functionarul de la biroul urbanism al fiecarei primarii. Trebuie sa va adresati primariei pentru a vedea daca va trebuie autorizatie de construire.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Autorizatie de construire keops_mic keops_mic Buna ziua, Vreau sa imi construiesc un garaj in fata casei. Pentru acest lucru am inceput demersurile pt a obtine o autorizatie de construire. Am obtinut ... (vezi toată discuția)
Distante de construire fata de limitele de proprietate keops_mic keops_mic Buna ziua, Cand am inceput construirea a garajului, am aflat ca in satul unde am casa exista un RLU care te obliga sa ai niste limite ale constructiei fata ... (vezi toată discuția)
Parcele pe colt- stabilirea parti posterioare si partilor laterale fata de aliniament pilion pilion Detin o parcela pe colt cu doua aliniamente la doua strazi. As dori sa stiu celelalte doua laturi cum sunt considerate(lateriale, posteriare). (vezi toată discuția)