Doresc achizitionarea unui apartament, blocul avand o datorie foarte mare la RADET (130 000 RON)
1. Apartamentul este debransat de la RADET (legal, cu acte in regula s-a montat centrala pe gaz). din anul 2002., implicit serviciile RADET
nu au mai fost folosite din 2002 pentru acest apartament.
2. La RADET, blocul are o datorie de 130000 RON, datoria fiind prima data inregistrata in 2009. (S-au adaugat penalizari si automat s-a ajuns la aceasta suma)
3. Blocul are Asociatie de Proprietari infiintata recent ( datoria exista in momentul infiintarii asociatiei de proprietari)
4. De-a lungul timpului, inclusiv dupa inregistrarea datoriei din 2009, toate apartamentele din scara blocului au trecut pe contorizare individuala si functioneaza pe centrala cu gaz.
5. Nu stiu sa va explic cum de s-a acumulat aceasta datorie in contextul in care proprietarii sunt debransati.
Intre timp, datoria la RADET acumuleaza penalizari.
Exista vreun risc sa fiu fortata sa platesc cota parte din aceasta datorie, in cazul in care se va ajunge la proces / executare? Eu nu imi doresc sa semnez acordul de apartenenta la asociatia de proprietari tocmai din acest motiv. Pot fi obligata sa devin membru al asociatiei de proprietari?
Dumneavoastra veti avea de achitat facturile emise pe numele Dvs de la data achizitionarii apartamentului, nu pentru o perioada retroactiva. Apartenenta la Asociatie nu va obliga la plata vreunei sume nascute anterior achizitionarii imobilului.
Debransare radet
vioviod
Doresc sa ma debransez de la Radet si in urma parcurgerii primilor pasi ( am acordul de principiu al Asociatiei de Proprietari si al vecinilor cu perete ... (vezi toată discuția)