avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1120 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Prima casa - schimbare loc de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Prima casa - schimbare loc de munca

Buna seara!
Dupa semnarea contractului de credit Prima Casa cu banca, trebuie asteptata intabularea pentru a schimba locul de munca sau nu este necesar?

Va multumesc anticipat de raspuns!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 08:05, 19 Ianuarie 2018

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Constructie imobil civil categoria d marius740 marius740 Buna seara. In momentul actual se poate incepe o constructie civila (casa de locuit) in regie proprie sau e necesara angajarea unei firme ? Stiu ca din partea ... (vezi toată discuția)
Stimulent de insertie Nica86 Nica86 Buna , vreau sa imi schimb locul de munca dar beneficiez de stimulentul de insertie. Lichidarea de la actualul loc de munca si semnarea contractului noului loc ... (vezi toată discuția)
Salariul minim Madi1989 Madi1989 Buna ziua. Am fost angajata la o firma,iar la interviu directorii mi-au spus ca salariul fix ,netul este de 2500 ron. Fara sa imi spuna cat este trecut pe ... (vezi toată discuția)