avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 991 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Stimulent de insertie
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Stimulent de insertie

Buna , vreau sa imi schimb locul de munca dar beneficiez de stimulentul de insertie. Lichidarea de la actualul loc de munca si semnarea contractului noului loc de munca trebuie făcute in aceeași zi sau se poate de exemplu astăzi sa imi fac lichidarea si maine sa semnez noul contact ? Se considera o zi întreruperea ? Mulțumesc anticipat !
Cel mai recent răspuns: Ionut.ion , utilizator 10:01, 8 August 2018
Buna dimineata. Din ce am inteles, datele trebuie sa coincida, azi incetare CIM si tot azi inregistrare nou contract. Pentru detalii:
www.avocatnet.ro/forum/discu...
Ultima modificare: Miercuri, 8 August 2018
Ionut.ion, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stimulent insertie MarilenaFerenczi MarilenaFerenczi Buna seara, As dori și eu să vă adresez o întrebare: Începând cu luna Ianuarie a anului trecut mi-am reluat activitatea la locul de munca și am ... (vezi toată discuția)
Stimulent de insertie la alt loc de munca amgz amgz Buna ziua , urmeaza sa ma angajez la un alt loc de munca, momentan ma aflu in ccc , copilul avand 1 an jumate. cum procedez pentru a putea beneficia de ... (vezi toată discuția)
Acordarea stimulentului de insertie daca schimb locul de munca alinutza_b_b alinutza_b_b As vrea sa stiu daca acordarea stimulentului de insertie ( cu ocazia reincadrarii in munca inainte de implinirea varstei de 1 an an) este conditionata de ... (vezi toată discuția)