avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 927 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Salriul minim pe economie net
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Salriul minim pe economie net

Buna ziua

Cat este salariul minim pe economie - bani in mana ?
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 17:25, 16 Octombrie 2009
Salariul minim pe economie este, astazi, de 600 lei brut.
Daca salariatul nu are persoane in intretinere si e vorba de un loc de munca de baza, salariul net corespunzator este de 461 lei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Majorarea pensiei de inretinere nelu2000 nelu2000 buna ziua! in ianuarie 2010 am castigat divortul ,in cere istantza mia aincredintat copilul si fosta, a fost oligata la la platirea unei pensi la salariul ... (vezi toată discuția)
Salariul minim? Gabriela Dirtu Gabriela Dirtu Sotul meu este angajatul unei firme din Ploiesti care se ocupa cu transportul de persoane. Dispecer. Luna asta cand a cerut o adeverinta de salariu a constatat ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara ContSters159553 ContSters159553 buna ziua, fostului sot i s-a stabilit 33% din salariul minim pe economie pensie alimentara pentru cei doi copii ai nostri.eu am primit prin mandat postal ... (vezi toată discuția)