avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 455 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... invatatoarea a aruncat la gunoi jucaria copilului !!
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

invatatoarea a aruncat la gunoi jucaria copilului !!

Buna ziua,
Baietelul meu in varsta de 6,1 ani este la clasa pregatitoare si la fel ca ceilalti copii din clasa a luat de acasa niste catuse de jucarie de plastic
deoarece se intelesese cu alti baietei sa se joace de-a politistii.
Cand m-am dus sa-l iau l-am gasit trist si plans deoarece...." tatii,doamna mi-a aruncat catusele la gunoi si le-au luat gunoierii "...
Intrebarea mea este daca aceasta invatatoare avea dreptul sa-i arunce jucaria sau trebuia sa io ia si sa mi-o predea mie ?
Din punctul meu de vedere consider ca a facut o mare greseala din punct de vedere moral,deontologic,baietelul meu fiind de-a dreptul traumatizat de acest gest venit din partea invatatoarei !
O pot trage la raspundere pentru gestul facut ?
Specific ca a doua zi invatatoarea si-a cerut scuze in fata lui pentru ceea ce facuse !

Multumesc
Cel mai recent răspuns: AdinaIP , utilizator 14:17, 5 Februarie 2018
Sa incerc mai simplu !
Cum calificati,cum comentati gestul invatatoarei ?
Nu are nici-o legatura cu regulile sau regulamentul de ordine interioara.
Cel mai simplu transferati copilul la alta clasa daca inca sunteti suparati pe invatatoare. Dvs doriti sa va razbunati acum si va inteleg dar daca dvs luati masuri impotriva invatatoarei pentru un asemenea gest ea va fi doar sanctionata si apoi se va razbuna ea pe copil, ganditi-va si asa. Nu va apucati sa faceti o asa zisa dreptate ca ea sa nu aiba motive sa se razbune pe copil.
Este chiar culmea !
Evitati un raspuns clar,,sa calificati gestul ei !
Daca doream razbunare nu era nevoie sa scriu aici,exista alte cai.
Deci.....cum calificati gestul ei lasand la o parte orice altceva ?
Doamna invatatoare a procedat gresit. Daca asta doriti sa auziti, da, a gresit. Si acum, la ce va ganditi? Discutati cu dansa civilizat daca nu ati facut-o inca. Spuneti-i ce a simtit fiul dvs si de acolo luati o decizie, noi nu suntem in masura sa va sfatuim dar cu siguranta acest fapt nu este de asa natura incat s-o dati in judecata, parerea mea. Sunt invatatoare si profesori mult mai rai. O zi buna.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incident la scoala ramona2018 ramona2018 Buna ziua. Copilul meu este in clasa a I si recent, m-am confruntat cu o situatie inedita. La una dintre ore, a cerut voie la baie de 3 ori (acasa mi-a spus ca ... (vezi toată discuția)
Copil orfan marginalizat la scoala de catre invatatoare Lacd Lacd Buna ziua! Am nevoie de parerea Dvs. intr-o problema mai delicata, acesta este si motivul ptr care m-am hotarat sa va scriu. De 6 ani, eu impreuna cu familia ... (vezi toată discuția)
Învățătoarea fiului meu agresează copiii atât verbal, cât și fizic. unde pot face o plângere penală? marinica71 marinica71 am un baietel in clasa a 4-a si vineri 20.04.2018 d na invatatoare l a batut in cap cu un caiet de 48 f pana acesta s a rupt.pe o fetita a tras o de par iar pe ... (vezi toată discuția)