avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1165 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Proprietate industrială şi ... Contractul de cesiune de drepturi de autor
Discuție deschisă în Proprietate industrială şi intelectuală. Adică mărci, invenţii, drept de autor şi altele

Contractul de cesiune de drepturi de autor

Buna ziua, am va rog o intrebare.. Ce firme pot incheia contracte de drepturi de autor?
Cel mai recent răspuns: ContSters454516 , utilizator 19:53, 19 Ianuarie 2018
Cesionarul contractului de cesiune poate fi orice persoana fizica sau juridica ce are capacitatea de a incheia contracte.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Firma cesioneaza drepturile de folosinta unei persoane fizice andra7 andra7 Firma cesioneaza drepturile de folosinta a unui site unei persoane fizice. Poate persoana fizica sa vanda unei alte persoane (fie ea fizica sau juridica) ... (vezi toată discuția)
Contract de cesiune drepturi intelectuale 57turcu 57turcu Angajarea mea la o firma media este facuta doar in baza unui contract de cesiune drepturi intelectuale. Nu am niciun alt fel de angajament/contract/carte ... (vezi toată discuția)
Salutare! as dori sa va intreb: daca sunt administratorul unei ... MihaiG1984 MihaiG1984 Salutare! As dori sa va intreb: Daca sunt administratorul unei firme SRL micro intreprindere si activez in domeniul muzical, eu pot sa ma platesc pe mine la ... (vezi toată discuția)