APARTAMENTUL ESTE GOL IN SENSUL CA NU ESTE LOCUIT DE NIMENI DIN MARTIE DE CAND A MURIT BUNICA MEA DE CE MI SE PUNE LA PLATA PIERDERILE DE APA IN FIECARE LUNA DACA NU STA NIMENI ACOLO. AM INCHIS SI LUMINA SI GAZELE PE UN AN SI ASOCIATIA IMI IA IN FIECARE LUNA BANI PT.PIERDERI APA BANI PT. LUMINA PE SCARA ETC.MULTUMESC ANTICIPAT
Nu inteleg de ce zice dl avocat de mai sus ca se impune o analiza...aiureli.Se plateste tot ce e pe cota parte.Atat.Salarii,mentenanta interfon(daca exista),apa si caldura pe partile comune,fondul de reparatii.Este un apartament totusi...costa.Puteti sa-l inchiriati sa va mai scoateti din cheltuieli.La noi un ap gol a avut de plata 90.13 lei pe noiembrie.
Depinde de ce s-a stabilit in Adunarea Generala si de prevederile cuprinse in hotararile sau dispozitiile autoritatilor locale. Sunt localitati unde fiinteaza Agentii de Dezvoltare Intercomunitara ce pastoresc societatile furnizoare de servicii de apa si canal si care au prevazut prin regulamente proprii modul de calculare si de repartizare a diferentelor de apa constatate privind consumul de apa inregistrat de contoarul general aflat in proprietatea furnizorului si suma consumurilor inregistate de contoarele din apartamente. La noi in urbe, un astfel de regulament prevede trei moduri de repartizare a diferentelor de apa, astfel:
1. Pe numar de persoane ce locuiesc in apartament;
2. Pe cota parte detinuta;
3. In mod egal, pe numarul de apartamente din imobilul respectiv:
Oferind astfel posibilitatea asociatiilor de proprietari de a-si alege singure modul optim de repartizare a diferentelor, in adunarile generale
Nicio Agentie De Dezvoltare Interstelara nu are ce sa caute intr-o asociatie de proprietari sa repartizeze diferentele de apa dintre contorul general si suma consumurilor individuale. Este la latitudinea proprietarilor care hotarasc in Adunarea generala cum sa isi repartizeze diferenta de apa.
Ne puteti divulga denumirea urbei dvs si eventual unde se poate regasi regulamentul respectiv? Banuim ca este aprobat prin vreo HCL.