avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 980 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Am pierdut autoritatea părintească pentru că nu ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Am pierdut autoritatea părintească pentru că nu aveam loc de muncă și locuință. Acum situația s-a schimbat, o pot redobândi?

Buna ziua. In urma cu 4 luni am pierdut procesul cu fostul sot cu care am o fetita de 4 ani deoarece nu am avut un loc de munca si nici casa si mau scos din drepturi dupa 4 ani stati langa ei la rand nelipsind o zi. Nu miau dat drept la vizita si platesc pensie alimentara de 200 lei. Daca vor sa mi dea sa o vad bine daca nu nu. Situatia e urmatoarea. eu acum sunt in italia si miam gasit munca am contract de munca indeterminat la un restaurant si imi ies si actele de italia adica cetatenie si restul sunt in regula cu toate am un salariu de 800 € si un apartament inchiriat. As putea sa schimb ceva pana face ea 8 ani ca am inteles ca atunci are dreptul de alege? Adica as putea redeschide alt proces? Si daca da am vreo sansa sa o iau cu mine?
Ultima modificare: Sâmbătă, 20 Ianuarie 2018
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: Giulya13 , utilizator 14:55, 24 Ianuarie 2018
Procesul sa incheiat in septembrie ei siau retras plangerea pentru neplata pensiei alimentare care nu o platisem 6 luni si acum spun ca daca nu le trimit si restul de bani intro saptamana adica 400€ imi face din nou plangere pentru acei bani care nu iam platit atuncieste posibil sa poata face? Leam explicat ca intro luna ii trimit dar nu vor sa astepte

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Custodia copilului Giulya13 Giulya13 Buna ziua. M-am judecat cu fostul soț pt custodia copilului si m-a scos din drepturi anul trecut. Fetita a ramas la el. Acum imi spune ca pana face 18 ani nu ... (vezi toată discuția)
Incredintarea copilului valentinapavel2010 valentinapavel2010 am avut o relatie cu un italian in urma caruia sa nascut fetita mea acum in virsta de doi ani jumate fetita sa nascut in rominia pe cind avea cinci luni tatal ... (vezi toată discuția)
Buna dimineata,vreau sa va adresez o intrebare,eu sunt plecata ... Ioana-oana Ioana-oana Buna dimineata,vreau sa va adresez o intrebare,eu sunt plecata in Italia de la inceputul anului(ianuarie 2021)am o minora de 7 ani pe care am crescut-o eu , ... (vezi toată discuția)