avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 949 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Parasire
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Parasire

Buna seara . Am parasit locuinta in care locuiam eu si sotul meu din cauza abuzului. Locuinta fiind a parintilor mei . Ei m.au dat afara din casa nefiind de acord cu o despartire . El a ramas in casa parintilor mei eu fiind cea care a parasit casa. Nu vor sa imi dea lucrurile . Cum pot sa le iau de acolo ? Mentionez faptul ca el nu vrea sa semneze actul de divort . Multumesc
Cel mai recent răspuns: Florentina Pomponiu , Avocat 00:08, 21 Ianuarie 2018
Solutionarea acestei probleme s-ar putea realiza, poate, pe cale amiabila, eventual cu interventia unei rude apropiate. Lucrurile par insa "foarte" ingreunate tocmai din partea familiei restranse. Nu in cele din urma, ar trebui incercata medierea conflictuala pe toate caile.
Daca nu va returneaza lucrurile de buna voie puteti formula actiune in instanta pentru predarea bunurilor.

Mentionez faptul ca el nu vrea sa semneze actul de divort

Daca doriti sa divortati nu este necesara semnarea actiunii de divort de catre parat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Medierea in cazul conflictelor de familie corinuta corinuta Am citit legea nr.192 din 2006 privind medierea si organizarea profesiei de mediator. La art.64-66 sunt specificate dispozitii speciale privind medierea in ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, sunt despartita de sotul meu, inca nu suntem divortati, ... elena-ramona elena-ramona Buna ziua, Sunt despartita de sotul meu, inca nu suntem divortati, si am lasat la vechea adresa lucruri ale mele si ale fetei mele care e studenta., pe care ... (vezi toată discuția)
Parasire domiciliu copil minor Doamna A. Doamna A. M am casatorit pe 14 septembrie.Pe 7 octombrie sotia mea a nascut si pe 18 octombrie a parasit domiciliul pe motiv ca nu se poate adapta.ce trebuie sa fac ... (vezi toată discuția)