avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 971 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Angajare asistent de farmacie
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Angajare asistent de farmacie

Buna seara. Am terminat scoala Postliceala,am obtinut diploma de Asistent de farmacie,am obținut Certificat de membru OAMMR si nu stiu daca am sanse de angajare, deoarece nu am diploma de bac. In anunturile de angajare pe acest post se cere diploma de Asistent si nu se specifica daca este sau nu necesar bac-ul. Puteti sa-mi precizati acest amanunt,va rog? Va multumesc.
Ultima modificare: Vineri, 19 Ianuarie 2018
nico_crysty, utilizator
Cel mai recent răspuns: ContSters454516 , utilizator 21:31, 19 Ianuarie 2018
Pentru lamurirea acestei probleme va adresati in mod direct firmei in cadrul careia doriti sa obtineti angajarea.Fiecare dintre aceste firme are cerintele proprii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Aviz de libera practica asistent farmacie fara diploma de bacalaureat nico_crysty nico_crysty Buna ziua. As avea nevoie de o lamurire,daca se poate: PENTRU ELIBERAREA AVIZULUI DE LIBERA PRACTICA ESTE SAU NU ESTE NECESARA DIPLOMA DE BACALAUREAT? Am ... (vezi toată discuția)
Care este incadrarea corecta? si cum o obtin? Aniladamacular Aniladamacular Care este incadrarea corecta? Si cum o obtin? Sa vedem daca spun corect... Asadar-de profesie asistent medical generalist. Din 1995. In anul 1999 examen ... (vezi toată discuția)
Schimbarea legislatiei si impunerea bacului ulterior absolviri unei scoli in care nu se cerea anterior tbone112 tbone112 Buna ziua am absolvit in anul 2007 o scoala postliceala sanitara in care am fost inscris in 2004 . nici la inscriere nici la terminare nu era in vigoare ... (vezi toată discuția)