avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1158 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Scutire plata intretinete
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Scutire plata intretinete

Im cazul când faci cerere de scutire de la plata intretinerii pt. Că lipsești minim 15 zile,există obligația să dovedești că plătești cheltuielile pe nr de persoane în altă locație.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 23:16, 20 Ianuarie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
NU exista o astfel de obligatie.
Legiutorul nu a prevazut obligatia proprietarului cand solicita scaoterea d ela intretinere sa dovedeasca daca achita in alta parte intretinere lunara
Pretentia reprezentantilor asociatiei dv de proprietari este netemeinica in conditiile in care un cetatean poate sa lipseasca de la domiciliul stabil sa locuiasca la o ruda sau sa detina mai multe proprietati in aceiasi sau in diferite localitati

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Scoatere persoana de la intretinere ro_zapacila ro_zapacila Buna ziua, Din punct de vedere legal, va rog sa imi raspundeti la urmatoarea intrebare: Sotul meu are diverse delegatii prin tara si lipseste in ... (vezi toată discuția)
Bună ziua ! un locatar care lipsește 15 zile din condominiu ... Stela Arghir Stela Arghir Bună ziua ! Un locatar care lipsește 15 zile din condominiu are dreptul da fie scos de la întreținere toată luna ? Cum procedez dacă profită de această ... (vezi toată discuția)
Probleme formulare testament AndreiC10 AndreiC10 Am un testament formulat in felul urmator: "instituindu-i legatari universali cu obligatia de a ma intretine la domiciliul meu, obligatie care consta in ... (vezi toată discuția)