avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1775 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Teren pierdut? ??
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Teren pierdut? ??

Buna ziua!
Situatia mea e urmatoare :
Tatal meu imi povestea cate of data can fiind copil umblau cu bunicul meu (tata lui) la padure dupa razboi...in padurea lui bunicu.dar s-au mutat si peste 40 de ani cand s-au/neam intors in zona nu prea s-a interesat/ocupat unde ar fi. ..Acte nu avem nimic nici nr topo. ..doar ca zilele trecute facand curat printre alte lucruri am gasit o dovada pe numele bunicului de la registrul agricol local, emis in 1951 ..in care este trecut ca detine printre altele 1,63 ha de padure. ..
Acuma intrebarea mea este cum am putea noi verifica unde este respectiva parcela? ?un nr topo sau cf sa putem afla pentru a recupera cumva padurea respectiva. ..unde ar trebui mers??

Cel mai recent răspuns: Nakiafaszagyerek , utilizator 09:26, 20 Ianuarie 2018
Cautarile pot incepe de la vechiul registru agricol/1951
Ok.si asta unde e? La actualul primarie? Sau ceva arhiva?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Registru agricol addac addac Buna ziua,am o intrebare la dvs,,am un act de la arhivele nationale care atesta ca stra bunicul detinea 14 ha,in titlul de propietate emis ulterior catre ... (vezi toată discuția)
Offff, pamantul asta!! kadosh kadosh buna ziua. va rog, un mic ajutor ca nu stiu ce sa mai fac. sa incep cu inceputul. mama mea a depus cerere in 1992, in baza legii 18 pentru retrocedarea a 10 ha ... (vezi toată discuția)
Acte proprietate - revendicare mirelahanganu mirelahanganu Buna seara , Va rog sa ma indrumati de unde as putea incepe recuperarea actelor de proprietate ale bunicului meu pentru o suprafata de doua hectare de ... (vezi toată discuția)