avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1038 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... divorț în germania
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

divorț în germania

eu sunt mama a doi copii minori și nu muncesc . bărbatul munceste . bărbatul meu este dependent de jocurile de noroc și de băutură. eu azi vrea sa vad care sunt primj pasi de a baga divorțul pe statul german ca eu aicia sunt căsătorită ? pierd copii ? can cât ar dura si cat ar costa ? AJUTAȚI-MA CU UN SFAT VA ROG
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 08:44, 21 Ianuarie 2018
Va veti divorta pe legea germana
Inteleg ca nu vreti sa va pierdeti copiii, dara daca nu munciti, cu ce ii veti intretine ? Sigur ca tatal va fi obligat sa plateasca pensie, dar nu va veti putea intretine din ea, plus ca si dvs trebuie sa contribuiti la intretinerea lor.
Consultati un avocat acolo.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

14 ani de cosmar radu nina radu nina cum alcoolul,violenta si nepasarea tatalui duce la disperare. am sperat mereu ca se va redresa dandu-i nenumarate sanse....nu s-a angajat nici in ziua de ... (vezi toată discuția)
Divort cu minori si partaj cu prima casa ayda9988 ayda9988 Buna seara! Va prezint urmatoarea situatie. Sunt casatorita din 2013. In urma casatoriei am impreuna cu sotul meu 2 fetite. El are mari probleme cu dependenta ... (vezi toată discuția)
Divort marianca marianca buna seara.am nevoie de sfatul d-voastra.sunt casatorita de 10 ani,am 2 copii de 9 si 5 ani.din cauza neintelegerilor cu sotul meu ma gandesc serios la ... (vezi toată discuția)