avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 446 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Titlu de proprietate
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Titlu de proprietate

Daca am cumparat o casa de 6 ani, impozitul si toate utilitatile sunt pe numele meu. Contractul de vanzare cumparare este de mana. Fostul proprietar a murit. Cum pot sa imi fac titlu de proprietate pe numele meu?
Cel mai recent răspuns: Avocat Minoi , utilizator 15:07, 20 Ianuarie 2018
Buna ziua ,

conform legii contractul de vinzare cumparare al imobilelor se incheie in mod autentic (la Notar)
Puteti formula o actiune civila in instanta prin care sa solicitati o hotarire prin care sa tina loc de act autentic.

Cu stima

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de mana lanubis lanubis Buna ! Am cumparat in 78 de la tatal meu un teren cu contract de vanzare cump. facut de mana (teren pe care tata il ... (vezi toată discuția)
Chitanta de mana - cum se obtine actul de proprietate pentru imobil? marian barbu marian barbu Buna seara,parintii mei au cumparat casa acum 27 ani cu chitanta de mana ,au platit impozitul anual,ce trebuie sa fac pentru a obtine actul de proprietate?va ... (vezi toată discuția)
Inselaciune - cumparare imobil cu chitanta de mana, vandut ulterior de fostul proprietar cu contract notarial mikloscsaba mikloscsaba BUNA ziua am si eu o intrebare la dumneavoastra parinti mei au cumparat o casa acum 20 de ani atunci cu persoana respectiva au facut un contracat de mana din ... (vezi toată discuția)