avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 801 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... PROCES CU ANGAJATORUL
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

PROCES CU ANGAJATORUL

SUNT ANGAJAT LA ADMINISTRATIA NATIONALA APELE ROMANE, ADMINISTRATIA BAZINAL DE APA OLT, SISTEMUL DE GOSPODARIRE A APEI VALCEA. LA UN CONTROL AL CURTEI DE CONTURI LA APELE ROMANE AU CONSTATAT CA AM FI PRIMIT NISTE DREPTURI SALARIALE NECUVENITE, DAR CARE ERAU STIPULATE IN CONTRACTUL COLECTIV DE MUNCA, SEMNAT DE SINDICATE, ANGAJATOR, MINISTERUL FINANTELOR, MINISTERUL APELOR SI PADURILOR SI MINISTERUL MUNCII SI SOLIDARIDATII SOCIALE. IN URMA PROCESELOR SA AJUNS CA ANGAJATORUL SA NE DEA IN JUDECATA PE SALARIATI PT A RECUPERA ASA ZISU PREJUDICIU. CE SANSE AVEM SA CASTIGAM PROCESU SI CINE AR TREBUI SA PLATEASCA PAGUBELE.
Cel mai recent răspuns: DAN POPESCU , Avocat 16:09, 22 Ianuarie 2018
Drepturile salariale stipulate in CCM sunt legale .Angajatorul nu are prejudiciu, el a acordat niste drepturi salariale in baza unui CCM.
In masura in care sporurile au fost acordate cu respectarea prevederilor legale si cu aprobarile legale aveti sanse sa castigati procesul.Angajatorul trebuie sa dovedeasca prejudiciul care trebuie sa fie:cert,real si actual.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dig de apărare împotriva inundațiilor a unui oraș. kovacs_stefan kovacs_stefan Vă rog să-mi spuneți dacă pe coronamentul unui dig de apărare împotriva inundațiilor unui oraș se pot amenaja o alee pentru plimbare, bănci și ... (vezi toată discuția)
Prelungire valabilitate contract colectiv de munca ContSters70098 ContSters70098 O intrebare, va rog, la care nu mai stiu ce raspuns sa am! In situatia in care intr-un contract colectiv de munca la nivelul unui grup de unitati s-au ... (vezi toată discuția)
Drepturi conform ccm expirat gheorghepop gheorghepop din 2007 pana in prezent am fost angajat ca sofer tir la o firm ade transport. de curind am fost concediat pentru motivre ce nu tin de pers salariatului - s-a ... (vezi toată discuția)