avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1137 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... cum pot face o sesizare a tatalui ca abuzeaza fata
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

cum pot face o sesizare a tatalui ca abuzeaza fata

In urma divortului copii au ramas la tata unul din iei avand 13 ani fiind fata ,tatal a recunoscut ca se joaca cu tatele fetei si multe altele .Va rog sami spuneti cum pot face sal reclam
Cel mai recent răspuns: Martonze , utilizator 16:30, 7 Septembrie 2018
Buna seara,
Solicitati, in primul rand, sa se stabileasca domiciliul minorei la dumneavoastra.
Dupa aceia mai vedeti CARE ESTE ADEVARUL
Plangerea se depune la parchetul de pe langa judecatoria pe raza careia au avut loc faptele.
Am sesizat dar nu am reușit nimik, deoarece fata e insolita și îmi vb foarte urat a fost audiata și a spus ca nu are ce discuta cu mine
Nu aveţi ce face.Fata nu vrea să se mute la dvs., iar acuzaţiile pot fi dezminţite prin simpla declaraţie a fetei.
Ultima modificare: Vineri, 7 Septembrie 2018
Martonze, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stabilire in strainatate a copilului minor adam_melissa1987 adam_melissa1987 buna seara,am o rugaminte eu am domiciliu fetei de 5 ani la mine acasa in Romania ,la parintii mei .Tata fetei este plecat la munca in Italia noi am stat in ... (vezi toată discuția)
Pentru prima data intr-un proces :(( elisabeth elisabeth Buna, am 23 de ani si momentan lucrez la Primaria Municipiului Bucuresti.Vreau sa ma ajutati si pe mine si sa-mi spuneti ec as putea face ?? Eu sunt din ... (vezi toată discuția)
Cum putem scapa eu si fata mea de un betiv ordinar alinaalina35 alinaalina35 Buna seara! Traiesc in concubinaj de 13 ani cu un barbat care de-a lungul acestor ani a devenit un betivan notoriu .Sunt in Germania de 2ani jumatate cu un ... (vezi toată discuția)