avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 565 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Pot avea PFA ca si cadru militar?
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Pot avea PFA ca si cadru militar?

Sunt cadru militar in M.Ap.N. Pot avea un PFA? Nu am si nu beneficiez de vreo relatie sau influienta, nu am contracte sau altceva, etc, din partea institutiei unde lucrez.
Ce drepturi pot avea dupa urma acestui PFA, si ce contributii achit catre stat?
Multumesc
Ultima modificare: Luni, 22 Ianuarie 2018
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Jeremy , utilizator 23:52, 7 Februarie 2018
Stie cineva raspunsul?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contributii sociale la pfa Jeremy Jeremy Buna ziua! Sunt cadru militar activ, iar pe baza contributiilor CAS si CASS sunt asigurat la Casa proprie de pensii a M.Ap.N. respectiv ... (vezi toată discuția)
Contributie la c.a.s la angajarea unui pensionar militar Slavu Dan Slavu Dan Sunt pensionar militar, iar acum lucrez din nou. De la 01.01.2018 mi se opreste din nou contributia la fondul C.A.S. Eu primesc pensie de la Casa de pensi a ... (vezi toată discuția)
Pfa-acivitate dependenta rcujba rcujba In baza OUG nr.58/2010, orice activitate poate fi reconsiderata dependenta. Activitatea dependenta= orice activitate desfasurata de o persoana fizica intr-o ... (vezi toată discuția)