avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 344 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general O persoana fizica (PF simpla, nu PFA, sau II) poate ...
Discuție deschisă în Contabilitate în general

O persoana fizica (PF simpla, nu PFA, sau II) poate emite facturi?

O persoana fizica poate emite facturi atunci cand presteaza un serviciu catre o persoana juridica care ii cere factura? Ma refer la o persoana fizica neinregistrata la nici o autoritate fiscala, care nu detine cod fiscal de PFA sau II. Se poate emite factura si apoi sa se declare venitul incasat la autoritatea fiscala la final de an? Multumesc
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 15:01, 22 Ianuarie 2018
Nu si nici nu puteti sa prestati ceva fara o forma de inregistrare ca pfa sau srl si apoi la finante.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Activitatea de agent imobiliar (intreprinere individuala) necesita utilizarea casei de marcat fiscale,? unde se incadreaza aceasta functie/meserie/profesie? florinbc florinbc Doresc sa infiintez o II avand activ. principala - tranzactii imobiliare. Precizez ca am lucrat in domeniu ,SC agentie SRL unde se emiteau bonuri fiscale, ... (vezi toată discuția)
Inscrierea in registrul operatorilor intracomunitari (roi)? codrutage codrutage am un PFA neplatitor de PFA si prestez servicii pentru o institutie intracomunitara, deasemenea neplatitoare de TVA. In acest caz, PFA-ul meu trebuie ... (vezi toată discuția)
Contract civil de prestari servicii geta@geta geta@geta buna ziua! ma poate ajuta si pe mine cineva in legatura cu contractul civil sau conventie civila de prestari servicii( de colaborare) care se incheie intre o ... (vezi toată discuția)