Buna ziua ,in anul 2005 am vandut un imobil nepoatei mele ,cu clauza de intretinere,iar pt o camera am instituit un drept de abitatie viagera pt fiica mea ,mama nepoatei,am facut accest lucru pt a avea un sprijin la batrinete,in prezent fiica mea din cauza consumului de alcool,are un comportament violent fata de toata familia ,as dorii sa stiu cum pot sa ii anulez dreptul de a locui in accea camera in conditiile in care,nu respecta clauza trecuta in contract ,accea de a avea grija de mine,doresc sa ramina doar nepoata in casa ,care se poarta exemplar cu mine,pot cere accest lucru in instanta?sau cui ma pot adresa?
Se intelege ca, fiica are un drept viager cu clauza de intretinere,Se poate desfiinta contractul prin actiune in instanta , trebuie sa probati(martori,inscrisuri)ca nu-si indeplineste obligatiile contractuale.
Desfintare c-v
paula38
Buna ziua problema este urmatoarea ,am vindut o casa nepoatei mele cu C_V ,cu clauza de intretinere,dar in contract a existat si un drept de abitatie viagera ... (vezi toată discuția)