avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 748 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... SE POATE LUCRA DUPA PENSIONARE?
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

SE POATE LUCRA DUPA PENSIONARE?

buna ziua,Lucrez intr-o institutie de stat ca functionar public .LA sfarsitul lunii matrie conf. tabelului trebui sa ma pensionez. Este obligatoriu? In ce conditii angajatorul, daca doreste imi poate [prelungii CM ?Va multumesc
Cel mai recent răspuns: nedeleaflori@yahoo.com , utilizator 16:58, 22 Ianuarie 2018
Daca sunteti functionar public , nu mai puteti desfasura activitate in sectorul bugetar dupa pensionare decat ca si personal contractual.
Insa pentru ocuparea postului va trebui sa se organizeze examen/concurs.
Ultima modificare: Luni, 22 Ianuarie 2018
Cornel Vasile, Consilier juridic
Va multumesc , daca nu deranjez prea mult imi puteti da detalii despre <[personal contractual?
sunteti de specialitate si cunoasteti legislatia ,eu stiu doar mici detalii ,Cu respect

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Continuare activitate dupa pensionare Danaioana Danaioana Buna ziua, Un angajat institutie bugetară, barbat, indeplineste conditiile de varsta standard şi a stagiului minim de cotizare pentru pensionare, la ... (vezi toată discuția)
Angajare pensionar pentru limita de varsta Aura Pop Aura Pop Buna seara Lucrez intr-o primarie , un functionar public urmeaza sa se pensioneze pentru limita de varsta si primarul vrea sa IL tina in ... (vezi toată discuția)
Detasare personal auxiliar uta72 uta72 Speta: 1. O persoana angajata pe durata determinata - didactic auxiliar ( in locul unei doamne care este in crestere copil) poate fi detasata la alta scoala ... (vezi toată discuția)