avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 890 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... redistribuire contract suspendat
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

redistribuire contract suspendat

Buna ziua. Intr-o institutie publica un serviciu este desfintat ca urmare a reorganizarii si salariatii acelui serviciu sunt redistribuiti. Cum se procedeaza cu o salariata al carui contract este suspendat (CIC - 2 ani).
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:08, 22 Ianuarie 2018
Va fi redistribuita la data reorganizarii, iar la revenirea din CCC , i se va comunica salariatei respective.
Ultima modificare: Luni, 22 Ianuarie 2018
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Data revenirii din concediu crestere copil alexj17 alexj17 Bună ziua, O angajata la o instituţie publică a făcut o cerere de suspendare a contractului de muncă pentru cocediu de crestere copil de pană la 2 ... (vezi toată discuția)
Se poate inceta cim al unei salariate aflata in cic 2 ani daca firma este in reorganizare/faliment/dizolvare succesconf succesconf Buna ziua, Am o intrebare legata de situatia in care o firma s-ar afla intr-una din situatiile care fac exceptie de la concedierea salariatelor aflate in CIC ... (vezi toată discuția)
Examen pentru disponibilizare in concediu crestere copil ilie_lacramioara ilie_lacramioara Buna ziua! In momentul de fata sunt in concediu de crestere copil(pana pe data de 5 oct 2013),iar inainte de a intra in CIC am lucrat la Posta Romana.Ieri am ... (vezi toată discuția)