avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 546 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Preaviz
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Preaviz

Doresc sa mi depun preavizul la firma la care lucrez dar am o poprire pe salariu si nu stiu cum se procedeaza in acest caz pana incep lucru in alta firma..
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:41, 22 Ianuarie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
In acest caz, poprirea nu-si va produce efectele pe durata cat nu mai sunteti salariat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incepand cu ce data se calculeaza perioada de preaviz in cazul demisiei? Simona_Elisa1984 Simona_Elisa1984 Buna ziua, tuturor! Am nevoie de ajutor in legatura cu o problema.Lucrez la o societate comerciala din data de 13.05.2016.Din motive personale, in data de ... (vezi toată discuția)
Subsemnatul mantescu dragoș am o întrebare sunt angajat din ... Mantescu Mantescu Subsemnatul Mantescu Dragoș am o întrebare sânt angajat din 2015 la patron in august anul trecut în 2021 m-am îmbolnăvit de TBC stand 8 luni in medical ... (vezi toată discuția)
Contestare concediere Marius Nou Marius Nou cum pot si unde sa contest concedierea care mi s-a facut? La firma la care lucrez sunt 2 angajati:un inginer si o secretara. Eu, inginerul, sunt dat afara ... (vezi toată discuția)