avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 713 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025. Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Contract de activitati sportive
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Contract de activitati sportive

Buna seara!
Am urmatoarea situatie:
baiatul meu a incheiat un contract de activitati sportive cu un club sportiv incepand cu data de 1 ianuarie 2018. La renumeratie este trecuta suma: brut de 2970 lei/luna (net 2000 lei)
intrebarile mele sunt .
este corect ca s-a trecut in contract brutul renumeratiei?
cine plateste impozitul pe venit si contributiile? se opresc la sursa?
ce contributii se platesc?
baiatul meu trebuie sa declare/inregistreze acest contract la anaf?
ce declaratii/formulare are de facut baiatul meu?
La contabilitate, la club e o mare confuzie, parerile sunt impartite, si la anaf la fel......cate persoane intrebi, atatea raspunsuri primim.
Multumesc frumos!
Ultima modificare: Luni, 22 Ianuarie 2018
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 17:59, 22 Ianuarie 2018
Da, copie dupa contract si declaratiile 070 si 220.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de mandat director general cosmin8917 cosmin8917 Buna seara, Intr-un contract de mandat pt Directorul general pot trece renumeratia neta sau trebuie obligatoriu cea bruta? Va multumesc (vezi toată discuția)
Declararea la anaf de catre unitatile platitoare a persoanelor cu pfi Iionelush Iionelush Buna ziua, Am PFI (medic) si doua contracte de colaborare cu doua unitati platitoare. Declaratia mea si scadenta trimestriala la ANAF este facuta pentru ... (vezi toată discuția)
Cum se calculeaza venitul din arenda in 2019 ? RicaRamurica RicaRamurica Cum se calculeaza venitul din arenda in 2019? Daca venitul este sub 24960 lei nu se mai plateste contributia de 10 % la sanatate Daca arendasul imi da un ... (vezi toată discuția)