Fiul meu a primit o decizie de majorare a pensiei de urmas M.A.I. incepand cu 01.01.2016, de la 1149 brut la 1673 lei brut . El a primit pensia pana in 2016, luna septembrie ( inclusiv ) deoarece nu a mai continuat studiile postuniversitare . In decembrie 2017 a primit diferenta de pensie care i se cuvenea pentru lunile ian. - septembrie 2016 . Avand in vedere ca se retine doar CASS - ul din pensia bruta ( pentru ca este sub 2000 de lei ) am facut si noi niste calcule si consideram ca ar fi trebuit sa primeasca o suma mai mare decat a primit . Cei de la Casa de Pensii M.A.I. nu au trimis decat banii printr-un mandat postal, fara o hartie care sa arate cum s-a calculat pensia neta lunara dupa recalculare, si implicit diferenta neta dintre cele doua pensii . Poate am gresit noi la calcule ( desi am fost la Inspectoratul de Politie din oras si cineva de-acolo ne-a cam dat dreptate ) dar nu stiu cum sa formulez o cerere/sesizare catre Casa de Pensii M.A.I. in care sa ni se explice cum s-a ajuns la suma pe care am primit-o . Va multumim !