avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1045 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Recuperare cheltuieli in urma unei plangeri
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Recuperare cheltuieli in urma unei plangeri

Buna seara. Acum ceva timp m-am apucat de renovarea unui apartament aflat la parter. Vecina de deasupra nu este de acord cu galagia produsa de renovare (in orele legale de munca).

Mi-a facut reclamatie la inspectoratul de stat in constructii pentru motivele:
1. o "adancitura" s-a adancit si mai mult de cand m-am apucat de renovare. Atentie, adancitura se afla pe holul blocului, nu deasupra apartamentului meu.
2. are crapaturi pe pereti

Din cate am inteles, vom fi nevoiti sa indeplinim anumite cerinte impuse de inspectorat. Una dintre cerinte ar fi obtinerea unei opinii profesionale din partea unui expert (nu mai stiu denumirile exacte)

Daca in urma acestei opinii si/sau alte cerinte posibile din partea inspectoratului se genereaza costuri pentru noi, este posibila recuperarea acestor cheltuieli? Dat in judecata sau alta cale?

Avand in vedere ca doamna nici macar nu a incercat sa ma contacteze pentru posibile reparatii + alte lucruri urate din partea dansei, doresc sa recuperez aceste cheltuieli. Indiferent cat de mici ar fi.

Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: ContSters454516 , utilizator 23:05, 22 Ianuarie 2018
Chiar se impune recuperarea unor astfel de cheltuieli.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme apartament in bloc nou dece84 dece84 Buna ziua. Ma confrunt cu o problema destul de grava si nu stiu de unde sa incep in rezolvarea acesteia. Am achizitionat acum doi ani un apartament intr-un ... (vezi toată discuția)
Amenda pentru perete daramat la bloc? capraruioan capraruioan Buna ziua. Am inceput renovarea unui apartament destul de vechi. Peretele din dormitor (facut din BCA) avea crapaturi. Cand am scos usa cu tot cu toc, s-a ... (vezi toată discuția)