avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1536 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Dezvoltatorul imobiliar mă obligă să cumpăr loc de ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Dezvoltatorul imobiliar mă obligă să cumpăr loc de parcare deși eu nu am mașină și nici nu intenționenz să cumpăr una în viitorul apropiat. Cum pot să evit asta?

Buna ziua! In decembrie 2016 am semnat un precontract cu un dezvoltatori imobiliar n care este specificat la rubrica alte clauze, ca optional pot solicita un loc de parcare. Acum respectivul ma obliga sa cumpar locul de parcare desi nu am masina si nici nu intentionez sa cumpar una in viitorul apropiat. Ce pot sa fac?
Ultima modificare: Marți, 23 Ianuarie 2018
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: DinuX , utilizator 21:59, 24 Ianuarie 2018
In legatura cu garajul... Mama si-a cumparat in 1972 garaj in bloc fara a avea permis, masina sau in plan asa ceva. Si ce bun e acum... Spatiu de depozitare, ca masina nu mai sta in el de 6 ani, dar are si un loc de garare in fata lui.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Precontract casa balasaf balasaf Buna ziua! in data de 30.07.2015 am semnat un precontract pentru cumpararea unei case, dand un avans de 2000 euro si urmând ca pana in data de 30.11. 2015 sa ... (vezi toată discuția)
Antecontract vanzare-cumparare cu plata a 90% din suma euvictoria euvictoria Buna ziua, Pe data de 1 iulie voi incheia un antecontract de vanzare-cumparare la un notariat agreat de dezvoltator, pentru un apartament in Bucuresti.Pentru ... (vezi toată discuția)
Loc de parcare nemenționat in promisiune v-c, dar menționat ... Jessica123 Jessica123 Loc de parcare nemenționat in promisiune V-C, dar menționat in Contractul V-C Buna ziua, Revin cu scenariul următor, adăugând o mențiune legată ... (vezi toată discuția)