avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1347 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025. Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - impozit pe venitul ... Impozit nerezidenti
Discuție deschisă în Fiscalitate - impozit pe venitul nerezidenţilor şi reprezentanţelor

Impozit nerezidenti

daca avem certificat de rezidenta fiscala de evitare a dublei impuneri cu Belgia, serviciile de management se impoziteaza? cat este procentul
Ultima modificare: Marți, 23 Ianuarie 2018
george-neagu, moderator
Sunt multe intrebari: (1) unde prestati seviciile, (2) sub ce forma de organizare prestati aceste servicii si (3) unde este inregistrata entitatea? Sau e vorba de altceva?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impozit nerezident alexandru08 alexandru08 Buna ziua! Am primit o factura de la un nerezident din Suedia. Nerezidentul mi-a prestat servicii de natura consultantelor. Aplic stopajul la sursa tinand ... (vezi toată discuția)
Evitarea dublei impuneri i_simina i_simina Cum se impoziteaza redeventele obtinute din Romania de catre un rezident al Italiei? Daca se impoziteaza in romania, prin retinere la sursa, care este temeiul ... (vezi toată discuția)
Contract furnizor extern pj nerezidenta mmanu mmanu buna ziua incerc sa ma lamuresc cum sa procedez corect si legal situatia sta in felul urmator : - am incheiat un contract de servicii cu un furnizor extern, ... (vezi toată discuția)