Am facut un dosar de despagubire, care a fost foarte mult intarziat din cauza secretarului Comisiei locale. I-am dat in judecata si ca urmare, au facut un fals, inlocuind titularul dosarului cu mama acesteia (care este decedata). In urma acestui fals, care n-a fost recunoscut ca atare de nimeni, Comisia judeteana a respins dosarul. Am contestat la tribunalul Harghita hotararea Comisiei in 2016, dar mi s-a respins. Am recurs la toate etapele procesuale ulterioare, terminand cu contestatie in anulare, dar mi s-au respins. Nu am gasit in orasul meu avocat care sa se ocupe cu dosar pentru CEDO. Pot face singur dosarul pentru CEDO? Unde gasesc instructiuni?
Atat cu avocat cat si fara sansele sunt extrem de mici,procedurile greoaie si de durata.Inainte de a va pune sperante,de a investi timp si bani mai bine discutati cu un av despre sanse,durata etc,Trebuie sa intelegeti ca CEDO nu rejudeca cauza dvs ci doar constata daca v-au fost incalcate anumite drepturi limitativ prevazute in conventie,
Proces cu omv
ContSters408428
Buna ziua ,
Am un proces cu OMV Petrom , legat de un teren proprietatea mea in subsolul caruia exista o conducta( magistrala) prin care se transporta gaz si ... (vezi toată discuția)