avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 657 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Daca pot apela la CEDO, fara avocat.
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Daca pot apela la CEDO, fara avocat.

Am facut un dosar de despagubire, care a fost foarte mult intarziat din cauza secretarului Comisiei locale. I-am dat in judecata si ca urmare, au facut un fals, inlocuind titularul dosarului cu mama acesteia (care este decedata). In urma acestui fals, care n-a fost recunoscut ca atare de nimeni, Comisia judeteana a respins dosarul. Am contestat la tribunalul Harghita hotararea Comisiei in 2016, dar mi s-a respins. Am recurs la toate etapele procesuale ulterioare, terminand cu contestatie in anulare, dar mi s-au respins. Nu am gasit in orasul meu avocat care sa se ocupe cu dosar pentru CEDO. Pot face singur dosarul pentru CEDO? Unde gasesc instructiuni?
Cel mai recent răspuns: -ELLA- , utilizator 22:46, 6 Decembrie 2018
Atat cu avocat cat si fara sansele sunt extrem de mici,procedurile greoaie si de durata.Inainte de a va pune sperante,de a investi timp si bani mai bine discutati cu un av despre sanse,durata etc,Trebuie sa intelegeti ca CEDO nu rejudeca cauza dvs ci doar constata daca v-au fost incalcate anumite drepturi limitativ prevazute in conventie,
Multumesc.
Instructiunile solicitate sunt aici:

[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reluarea acțiunii gheorghe3509 gheorghe3509 Pot relua o acțiune care a fost respinsă și de ICCJ, dacă pot aduce argumente în plus? În fapt, Curtea de Apel, deși a identificat o lege care putea ... (vezi toată discuția)
Salut caut un avocat pentru cedo am terminat apelul și am un ... Snake1970 Snake1970 Salut caut un avocat pentru CEDO am terminat apelul și am un dosar cu multe vicii de procedură și greșeli majore un urmărirea penală.Specific că sunt un ... (vezi toată discuția)
Proces cu omv ContSters408428 ContSters408428 Buna ziua , Am un proces cu OMV Petrom , legat de un teren proprietatea mea in subsolul caruia exista o conducta( magistrala) prin care se transporta gaz si ... (vezi toată discuția)