avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 929 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... IFN- inchiriere spatiu
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

IFN- inchiriere spatiu

Buna ziua,

Situatia este urmatoarea: un IFN a cumparat la o licitatie un imobil al unuia dintre clientii sai care nu a putut sa plateasca ratele scadente. Fostul proprietar nu s-a mutat din imobilul respectiv, ca urmare intrebarea ar fi: are dreptul IFN-ul sa ceara si sa primeasca chirie?

Va multumesc pentru raspuns
Cel mai recent răspuns: Ana Maria Coman , Avocat 20:36, 23 Ianuarie 2018
IFN nu are calitate de locator, prin urmare nu poate cere chirie. Variantele sunt: incheierea unui contract de inchiriere intre IFN (noul proprietar ) si chirias sau evacuarea chiriasului (sta fara drept in imobilul proprietatea IFN).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Anularea evacuarii în cazul existentei unui contract de închiriere uibar uibar Buna seara. În 2013 am închiriat un apartament pe o perioadă de 10 ani cu plata în avans și m-am mutat cu domiciliul și cu buletinul în acest ... (vezi toată discuția)
Lnchiriere apartament bun comun dupa divort andikiss andikiss Am divorţat de 8 ani ,iar după divorţ am plecat să locuiesc în chirie, lăsând-o pe fosta soţie cu cei doi copii minori să locuiască în continuare ... (vezi toată discuția)
Evacuare michirto michirto as vrea sa stiu in cazul in care chiriasii nu au platit chiria de 5 luni si nu au contract decat cu un delegat al propietarului facut la o agentie imobiliara ... (vezi toată discuția)