avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 816 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Concediu crestere copil
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Concediu crestere copil

As dori sa stiu daca se poate prelungi concediul de crestere copil de la 2 la 3 ani si in ce conditii.
Copilul nu are handicap dar are alergii alimentare.
Am auzit ca se poate in anumite conditii ... astfel incat mama sa stea pana la 3 ani acasa pentru a-l ingriji corespunzator.

Am adresat aceasta intrebare unor avocati dar inca nu am primit niciun raspuns. Ar trebui sa ma adresez altei categorii (ex: contabili) ?

Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:37, 25 Ianuarie 2018
Prelungirea duratei CCC de la 2 ani la 3 ani ,se face numai in conditiile in care copilul are certificat de handicap.
Multumesc pentru raspuns.
Deci aceste alergii de care sufera copilul ar trebui incadrate ca si handicap.
Stiti cumva si cum se face, ce ar trebui sa contina dosarul, unde trebuie depus?

Multumesc
Detalii gasiti aici
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prelungirea ccc de la 2 la 3 ani RamonaPislaru RamonaPislaru Buna ziua, Momentan sunt in CCC pentru o perioada de 2 ani. In luna decembrie ar trebui sa ma intorc la serviciu iar conform legii, sotul sa stea ultima luna ... (vezi toată discuția)
Prelungire concediu ingrijire copil de la 2 la 3 ani daca exista pauza intre acesti ani 2nymaria 2nymaria Buna ziua, In acest moment sunt in concediu pentru ingrijire copil pe perioada de doi ani pana in data de 10.10.2014. Deoarece am prins noua lege prin care ... (vezi toată discuția)
Subiect legat de oug-111-2010 cecylia cecylia Buna, am o nelamurire si as dori sa aflu cu exactitate daca tata trebuie sa stea acasa o luna in cel de-al 3-lea an din dreptul meu? mentionez ca in 24 ... (vezi toată discuția)