avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 853 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Izolatie
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Izolatie

Daca deja am izolat pereti locuintei mai pot primi acest ajutor?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 15:14, 23 Ianuarie 2018
Daca locuiti in imobil de locuit in comun trebuie sa cunoasteti ca facilitati generate de reabilitarea termica a imobilului se ofera numai in situaatia executarii de reabilitare integrala a imobilului de locuit in comun si prin contract prestari servicii incheiat de asociatia de proprietari si executant

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Izolare termică Momo85 Momo85 Bună ziua. As vrea sa întreb, am un apartament la parter care este dat în chirie. Blocul este înscris la programul pentru izolare termică, acuma încep sa ... (vezi toată discuția)
Reabilitare termica bloc si acoperis noemi r noemi r In blocul nostru se doreste sa se faca o reabilitare termica. Am o intrebare in cadrul reabilitarii termice intra in mod automat si acoperisul, sau se refera ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, locuiesc la parter si as vrea sa imi construiesc un ... hebis hebis Buna ziua, locuiesc la parter si as vrea sa imi construiesc un balcon. De la asociatie mi s-a comunicat ca blocul a intrat in proiect de reabilitare termica, ... (vezi toată discuția)