avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 868 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Habitatie viagera.
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Habitatie viagera.

Buna ziua.Sunt casatorita,sotul meu avand habitatie viagera.As dori sa plec in strainatate ,la un loc de munca,dar ma retine un lucru.Sunt indoielnica asupra sentimentelor lui.Intrebarea mea este :sotul meu daca vine cu o femeie in lipsa mea ....ce drepturi mai am eu sa raman in casa daca el are habitatie viagera si eu nu?Mentionez ca apartamentul este pe numele fiicei mele.Multumesc.
Deși contractual nu ati avea dreptul proprietarul este cel în drept să decidă.
Soțul ar trebui să ceară evacuarea daca ati intra in casa si doar daca ar deschide divorț.
E o situație juridică destul de complicată și varianta poate ieși pe mai multe variante i funcție de argumentele de la proces.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbare buletin expirat l-boghian l-boghian Buna ziua,doresc sa imi reinnoiesc buletinul de identitate expirat.In momentul cand fiica mea care este in strainatate si este titulara de contract casa imi ... (vezi toată discuția)
Imobil dobandit inaintea casatoriei poate deveni bun comul? aaalinaaa aaalinaaa Buna ziua, As vrea sa ma lamureasca cineva intr-o problema: Am dobandit de la mama mea un imobil cu cuntract de vanzare-cumparare inainte de casatorie,acum ... (vezi toată discuția)
Act vanzare-cumparare cu clauza viagera dilema_pg dilema_pg Buna ziua. Am si eu o problema si cu ajutorul dumneavostra sper sa o rezolv. Sotia mea a facut inainte de casatorie act de vanzare cumparare cu clauza ... (vezi toată discuția)