avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 431 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... O mașină dăruită cadou mi se poate lua?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

O mașină dăruită cadou mi se poate lua?

Bună ziua. În urma cu doi ani am primit cadou de la fostul iubit o mașină. Mașină mi a cumpărat o direct pe numele meu. Acum ne am despărțit și vrea sa mă dea în judecata sa mi Ia masina. V as ruga sa mi spuneți are șansa de am lua cadoul înapoi. Mulțumesc anticipat pentru răspuns.
Ce valoare are masina ? Valoarea inscrisa in act ..
Ultima modificare: Marți, 23 Ianuarie 2018
gi-jane2, moderator
Da în act e trecuta valoarea reala a masinii

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cadou autoturism PinteaS PinteaS Buna ziua, in urma cu doi ani, am primit cadou un autoturism. Contractul de vanzare cumparare este pe numele meu si nu apare nicaieri in acte numele persoanei ... (vezi toată discuția)
Imi pot recupera banii imprumutati? AlexandraDimache AlexandraDimache Buna dimineata, saptamana trecuta tatal fostului concubin mi-a cerut imprumut suma de 4000 de euro spunandu-mi ca mi-i va restitui banii saptamana aceasta. El ... (vezi toată discuția)
Am primit cadou o masina scumpa de la fostul meu iubit, iar acum ... alinamateut alinamateut Am primit cadou o masina scumpa de la fostul meu iubit, iar acum vrea sa mi-o ia. Actul de vanzare-cumparare este pe numele meu si este inmatriculata pe numele ... (vezi toată discuția)