avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 395 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Calcul indemnizație crestere copil
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Calcul indemnizație crestere copil

Bună ziua,

Mă aflu în CCIC din 31 oct 2017. La momentul depunerii dosarului, adeverința de venit primită de la angajator nu includea veniturile cu tichetele de masa. Ulterior depunerii dosarului am constatat aceasta eroare și am depus la Agenția pt Plati, în completarea dosarului adeverința corecta. Răspunsul primit de la Agenția pt Plati vine sa susțină faptul ca se iau in calcul numai documentele depuse initial. Intelegerea mea este ca, deși angajatorul a revenit cu adeverința corecta, indemnizația nu se mai recalculează.
Este corect? Nu exista nicio cale prin care sa se accepte faptul ca adeverința depusă inițial a fost incompleta?

Va mulțumesc pentru răspunsul dvs
Irina
Ultima modificare: Marți, 23 Ianuarie 2018
afremirina, utilizator
Cel mai recent răspuns: afremirina , utilizator 16:31, 23 Ianuarie 2018
Actele normative care prevad dreptul la indemnizatie nu reglementeaza si astfel de situatii.
Splendid! Mulțumesc pentru răspuns :(

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recalcularea cuantumului indemnizatiei pentru cresterea copilului Ald52-cic Ald52-cic Buna ziua, Din decembrie 2015 sunt in concediu pentru ingrijirea copilului, iar din mai 2017 am reluat activitatea. Din iulie 2016 mi-a fost recalculata ... (vezi toată discuția)
Recalculare indemnizatie iulik_iulik iulik_iulik Buna ziua, sunt in concediu de crestere copil pana la 2 ani si de luna aceasta mi se recalculeaza indemnizatia. La inceputul lunii trecute am aflat ca in venit ... (vezi toată discuția)
Ajutor somaj pentru cim timp partial 4 ore dadys dadys Buna ziua, Sunt administrator si angajat, cu 4 ore, din 01.02.2012 la un srl . Datorita situatiei economice am inchis un punct de lucru cu activitate comert ... (vezi toată discuția)