avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 543 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Repunere pe rol, completare actiune
Discuție deschisă în Executare silită

Repunere pe rol, completare actiune

Pe 28 sept a.c. am avut termen, din media am aflat ca numai unele tribunale au reluat lucrul in urma protestului, al meu nu, asa ca am stat linistit... dar judecatorii au reluat lucrul si eu neprezentandu-ma au suspendat actiunea in temeiul art. 242 CPC, acum fac cerere de redeschidere a dosarului si as dori sa stiu daca in cererea de repunere pe rol pot sa cer "judecarea in lipsa" chiar daca n-am cerut la chemarea in judecata????
Cel mai recent răspuns: Gabriela Pintea , Consilier juridic 04:00, 18 Octombrie 2009
Nu are importanta daca prin cererea de chemare in judecata nu ati solicitat judecarea cauzei si in lipsa dvs., conform art. 242, alin. (2) Cod procedura civila, o puteti face oricand, inclusiv prin cererea de repunere a cauzei pe rol.

Consilier juridic,
Gabriela Pintea

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Suspendare-perimare proces comercial Clara8 Clara8 Buna ziua, este vorba despre a actiune aflata pe rol la Tribunalul Bucuresti. Am facut o cerere bazata pe imbogatirea fara just temei. Cererea a fost respinsa ... (vezi toată discuția)
Articol 242 c. pr. civilã VMBalan VMBalan Cum poate fi deblocat un proces care a fost suspendat în baza art. 242 c. procedură civilă? Una din părți, reclamantul, nu s-a putut prezenta din ... (vezi toată discuția)
Suspendarea cauzei. irevocabila ? gyandy gyandy Buna ziua.La hotararea data de instanta de recurs,recurs formulat dupa fond,eu am facut contestatie in anulare.Am depus motivele si am achitat taxa de timbru ... (vezi toată discuția)