avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 559 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Deducerea personala
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Deducerea personala

Daca soția a fost inainte de a se naste copilu cadru didactic si acum este 2 ani cu copilu acasa ,deducerea când se aplica în cazul ei si daca ea intră la deducerea sotului ??
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:09, 23 Ianuarie 2018
Sotia nu intra la deducerea sotului , in situatia mentionata de dvs..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Copil dat spre adoptie sorinel11 sorinel11 Bnua ziua,am si eu o intrebare.Sunt despartit in fapt de fosta sotie dar inca suntem casatoriti in acte.Noi nu mai traim impreuna din luna ianuarie 2012.In ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie pentru cresterea copilului ContSters58051 ContSters58051 am un copil de 4 luni si incepand cu data de 15 mai trebuie sa incep serviciul, mentionez ca inainte de a naste lucram la o firma privata avand o vechime de 2 ... (vezi toată discuția)
Schimbare nume minor! cipriang4s cipriang4s buna seara ! am copilu mare in varsta de 6 ani,mentionez faptul ca afost recunoscut de mine dupa nastere tarziu adica dupa 3 ani am mers la notar si prin ... (vezi toată discuția)